Скільки на Сумщині вироблено м'яса, молока та яєць?

Версія для друку
myaso-min.jpg

Головне управління статистики у Сумській області повідомляє, що у січні–жовтні 2018р. на Сумщині вироблено 49,7 тис.т м’яса (реалізація худоби та птиці на забій у живій масі), 352,7 тис.т молока та 341,6 млн.шт яєць. Щодо середнього надою молока, то у порівнянні з відповідним періодом минулого року показник зменшився на 149 кг і становив 4404 кг.

По виробництву м’яса найкраще спрацювали підприємства Ямпільського та Недригайлівського районів; по виробництву молока – підприємства Конотопського району.

Чисельність поголів’я худоби та птиці на 1 листопада 2018р. в усіх категоріях господарств становила 151,7 тис.голів великої рогатої худоби (у т.ч. корів – 76,5 тис.голів), свиней – 124,6 тис.голів, овець та кіз – 45,2 тис.голів, птиці – 6245,0 тис.голів.

Вибачте, але голосувати можуть лише мешканці України!

Читайте також:

Коментарі RegioNews
Коментарі Facebook

Comments

Написати новий коментар

Приєднуйтесь!