До 4 років 6 місяців засуджено серійного крадія з Охтирки

Охтирською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 52-річного охтирчанина, який скоїв низку крадіжок.

Обвинувачений до цього був 10 разів засуджений за грабежі, крадіжки та шахрайство, при цьому понад 20 років свого життя провів за ґратами. Звільнився з місць позбавлення волі у червні 2017 року, однак і цього разу вирішив не змінювати свій звичний спосіб життя. Вже через декілька місяців чоловік продовжив свою злочинну діяльність.

Зокрема, чоловік приходив у гості до знайомих, з якими разом випивали. Коли захмелілий господар будинку лягав відпочивати, обвинувачений, ідучи додому, забирав із собою цінні речі, які потрапляли в поле зору. Здобиччю чоловіка переважно були металеві вироби, які він потім здавав у пункти прийому металобрухту. Також не гребував чоловік мобільними телефонами та велосипедами. Обкрадав обвинувачений не тільки знайомих, а й випадкових осіб, які залишали на подвір’ї цінні речі. Потерпілими від дій крадія визнано 14 осіб.

«У суді обвинувачений, який на вирок суду чекав у СІЗО, провину свою визнав повністю. За вироком Охтирського міськрайонного суду чоловіка засуджено за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України до 4 років 6 місяців позбавлення волі», – розповіла прокурор Охтирської місцевої прокуратури Альона Єжаченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *